The Best bookmaker bet365 Bonus

The best bookmaker bet365

WIRELESS INTERNET

Bežični Internet (High Speed Wireless Internet)

Detaljnije...

ANTIVIRUS SOFTVER

Zaštita računara antivirusnim
sistemima

Detaljnije...

LEGALIZACIJA SOFTVERA

Microsoft Certified Partner

ZA STARIJE RAČUNARE

U našim firmama ima mnogo tehnološki zastarelih računara, koji sasvim lepo rade svoj posao, ali na kojima se ne može pokrenuti Windows XP ili Office XP. I te računare treba legalizovati, što se kod DOS stanica najlakše radi kupovinom 

U našim firmama ima mnogo tehnološki zastarelih računara, koji sasvim lepo rade svoj posao, ali na kojima se ne može pokrenuti Windows XP ili Office XP. I te računare treba legalizovati, što se kod DOS stanica najlakše radi kupovinom OEM softvera (MS-DOS 6.22 košta $46 po računaru), mada na taj softver nema popusta na količinu.

Ukoliko se na računaru koristi neka od verzija Windows-a ili Office-a, on treba da uđe u OSL, ali posle toga nije obavezno da zaista i instalirate iznajmljeni softver; možete se pozvati na takozvano downgrade pravo i nastaviti da koristite bilo koju raniju verziju Windows-a i Office-a. Pri tom po želji možete kupiti medijum sa tom verzijom ($40) ili nastaviti da koristite ono što već imate na računaru. Eventualna inspekcija neće gledati instalacione diskove i serijske brojeve, već pre svega papire (licence).

Downgrade pravo odskora važi i za Windows XP Professional u OEM verziji, ali samo za korišćenje prethodnih proizvoda iz "profesionalne grane" - dakle, imate pravo naWindows 2000, NT, 98, 95 ili čak 3.11, ali ne i na Windows Me ili XP Home.

 

 

Templates by BIG Theme

Online bookmaker Romenia bet365